15 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes a szállítás!

Schär Sós Snack

Szereted a nassolnivalót, de gluténérzékenyként nem jutsz hozzá egyhez sem? Akkor a Schär sós snackeket neked találták ki, hiszen a márka kizárólag minőségi alapanyagokból készül, biztonságosan és keresztszennyeződéstől mentesen. Legyen szó sós perecről, krékerről, vagy különböző ízű chipsekről, nálunk szinte bármit beszerezhetsz, amire csak szükséged van. Nézz körbe és válassz egy finomságot a hétvégi film mellé!

Nézet:
Sorrend:

A Schär márka 

A Schär sós snackek mindegyike gluténmentes gabonából készül, amelyet saját termesztésből állítanak elő. Ezzel biztosítják a legmagasabb minőséget, hiszen rendkívül komolyan veszik a felelősséget a termékek szállításával kapcsolatban is. A fenntarthatóság és a prémium alapanyagok mellett a biztonságra is nagy hangsúlyt fektetnek. Az évek alatt fokozatosan tökéletesítették a rizs és a kukorica termesztését, amiből elkészülnek a népszerű Schär sós nassolnivalók. 

A Schär sós snackek kínálata

Webáruházunkban számos Schär sós snack közül választhatod ki azt, amit a péntek esti film mellé ropogtatnál el. Legyen szó perecről, krékerről, vagy bármilyen ízestített chipsről egyaránt. A 60 grammos perec például remek választás ahhoz, hogy ne tudd magad túlenni. Egy csomaggal bőven elegendő elfogyasztani belőle, mégis sokáig kitart. A gluténmentes termék rendkívül jól megállja a helyét bármilyen sorozat vagy film mellett, de még egy társas estén is egyaránt. Választhatsz tobvábbá sós krékert, illetve BBQ, hagyományos vagy paprikás ízesítésű curviest egyaránt. A 170 grammos chips bőven elegendő kettőtők számára is egy romantikus estén, a három változat közül ráadásul biztosan minden esetben találtok olyat, amit mindegyikőtől kedvel. Nézz körbe még ma és válassz egy sós snacket, amit akár már holnap megbonthatsz!

A Schär termékek vásárlása

A megvenni kívánt terméket a kosárba helyezést követően személyesen vehetsz át a Budapesten található üzletben. Ha azonban erre nincs lehetőséged, akkor válaszd ki a házhoz szállítási lehetőséget, amit 15.000 Forintos vásárlás felett ingyen vehetsz igénybe.